سمعک دیجیتال دارای تفاوتهایی نسبت به سمعکهای معمولی است و در این مطلب میخواهیم نکاتی را در این باره یاد بگیریم.
معک های دیجیتال یکی از جدیدترین نوع سمعک های تولیدی می باشند که دارای کیفیت بهتری نسبت به سمعک های آنالوگ قدیمی هستند. در این نوع از سمعک ها کیفیت صدا بهتر شده و صوت به طور موثری حذف می شود، مدار خروجی سمعک دیجیتال کیفیت بهتری داشته و از نوع AGC است و صدای خش خش در آن حذف شده است. نوع میکروفون به کار رفته در آن از نوع دایرکشنال می باشد که سبب درک بهتر صدا در محیط های شلوغ می گردد.
نوع مدار حذف سوت سمعک از نوع پیشرفته آداپتیو می باشد که سبب می گردد سمعک به هیچ وجه سوت نزند. با استفاده از این نوع سمعک بیمار می تواند به راحتی حرف زد و صدای تلویزیون و موسیقی را دریافت کند. اندازه سایز سمعک های دیجیتال بسیار کاهش پیدا کرده و وزن کمی را نسبت به انواع دیگر سمعک ها به خصوص سمعک های آنالوگ دارند.
در سمعک های دیجیتالی وجود مدارهای پردازش سیگنالی دیجیتالی تحول بزرگی را در صدای سمعک ایجاد نموده است و بیمارانی که قبلا در محیط های شلوغ و پررفت و آمد خیابانی شکایت داشتند و یا صداهای آرام را به خوبی نمی شنیدند با وجود این سمعک تا حد زیادی مشکلاتشان رفع گشته است. در سمعک های دیجیتالی انواع مدارات حذف نویز قرار گرفته است و بهبود تشخیص گفتار در آن ها به وجود آمده است. یکی از دیگر از مزایای سمعک های دیجیتالی قابلیت انطباق آن ها است در این نوع از سمعک ها می توان با توجه به نوع افت و خیز شنوایی افراد این سمعک ها را تنظیم نمود.
بیشتر بخوانید: سمعک هوشمند
سمعک های آنالوگ کیفیت صدای بسیار پایین و قدرت کمی دارند اما با پيشرفت تكنولوژي سمعک هاي ديجيتال توليد شدند و در سال ۲۱۰۶ سمعک هاي هوشمند وايرلس دار توليد شد كه بالاترين كيفيت صدا را دارد.
سمعک هاي انالوگ دیگر تولید نمی شوند.
اما گاهی در مراكز تجهیزات پزشکی که به صورت قاچاق آن را وارد می کنند دیده می شود. ازاينرو به شما شديدا تاكيد مي كنيم به هيچ وجه از اين مراكز سمعک تهيه نكنيد. تجويز سمعك تنها بايد در كلينيك شنوايي شناسي و زير نظر متخصص شنوايي شناسي انجام شود.
همانطور که در شكل زير دیده می شود سمعک های آنالوگ علاوه بر اینکه بسیار بزرگ هستند. کیفیت بسیار پایینی دارند که این مشکلات سبب می شود بیماران بعد از چند روز از آن دیگر استفاده نکنند.
طبق مشاهدات متخصصین شنوایی شناسی تنها عاملی که سبب می شود بیمار به سمت سمعک های آنالوگ سوق پیدا کند قیمت پایین آن است اما باید در نظر داشته باشید که آنها تنها چند روز از سمعک استفاده می کنند و آن را کنار می گذارند. ازاينرو توصيه مي شود به دقت به شماوره شنوايي شناس دقت كنيد.
با ورود دیجیتال به عرصه سمعک، نسل سمعک دیجیتال تفاوت های زیادی با نسل قدیمی دارند به طوری که این تغییر را به وضوح می توان لمس کرد. صدای واضح تر در سمعک ها، سمعک های بدون نویز و فیدبک، و قابلیت اتصال با وسایل بلوتوث دار از نمونه های این تغییرات مثبت است. در کنار این افزایش و بهبود، کوچک تر شدن سمعک نیز از دیگر مزایای این نسل از سمعک هاست. با ورود سمعک به دنیای افراد با مشکل کم شنوایی، شاهد ارتقاء کیفیت زندگی افراد هستیم. با نسل جدید سمعک دیجیتال، لحظه ای از زندگی را از دست ندهید.
با توجه به تکنولوژی سمعک های دیجیتال یکی یا تمام ویژگی های ذیل در آنها تعبیه شده است:
1- حذف فیدبک یا سوت سمعک
کاربران سمعک حتما با صدای فیدبک یا سوت سمعک آشنا هستند. سمعک های قدیمی قادر به حذف و کنترل فیدبک سمعک نمی باشند. با این وجود، سمعک های دیجیتال به خوبی سوت سمعک را کنترل و حذف می کنند به طوری که اصوات گفتاری آهسته و فرکانس بالا یا زیر قابل شنیدن می گردند.
2- میکروفون جهت دار
میکروفن جهت دار در تمرکز سمعک به صداهای خاص گفتاری و کاهش اصوات مزاحم اطراف کمک ویژه ای می کند. در بعضی از این سمعک ها حتی جهت نویز توسط میکروفن به خوبی و با دقت بسیار زیادی تشخیص داده می شود. این سمعک ها با توجه به رده تکنولوژی خود، محیط شنیداری اطراف را اتوماتیک وار آنالیز می کنند که منجر به جداسازی اصوات مختلف می شود.
3- مدیریت اصوات نویزی و مزاحم
امروزه این سمعک ها به نوعی ساخته شده اند که شنیدن برای کاربر سمعک بسیار راحت است. در واقع در این سمعک ها نویز و سروصدای مزاحم مثل صدای فن، صدای ترافیک و بوق ماشین ها، صداهای بلند و ناگهانی و غیره به حداقل ممکن می رسد. علاوه بر راحتی شنیداری، کاهش نویز به بهتر شنیدن گفتار کمک ویژه ای می کند. همان طور که قبلا ذکر شد در تکنولوژی های گذشته تمامی صداها یکسان افزایش می یافتند که این مشکل بزرگ در سمعک های دیجیتال رفع شده است.
4- ارتباط با وسایل صوتی و تصویری
به کمک تکنولوژی دیجیتال، امروزه سمعک های دیجیتال قابلیت اتصال به تلفن و وسایل صوتی و تصویری را دارا هستند که منجر به استفاده آسان و بسیار کاربردی سمعک شده است. البته این فن آوری در تمامی سمعک های دیجیتال تعبیه نشده است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت.
تهران، خیابان اسدآبادی، کوچه چهلم، پلاک 4 ...
+12 (0) 345 678 9
info@company.com